FAQ.

Vragen over een aanstaand bezoek? Misschien kunnen we je al helpen met onderstaande antwoorden.

We zijn dagelijks geopend
vanaf 10.00 uur!

We zijn dagelijks geopend
vanaf 10.00 uur!

Veelgestelde vragen

Ik wil graag reserveren, hoe doe ik dat?

Via de knop op onze homepage kan je een reservering maken, wij nemen dan binnen 48 uur contact met je op om de details te bespreken. Mocht het niet lukken om voor de gewenste datum te reserveren via deze knop, dan zijn wij volgeboekt. 

Ik wil graag reserveren, wat doet de Vondeltuin voor mij?

Reserveren kan vanaf 20 personen. Via de website nemen wij reserveringen tot 60 personen aan. Mocht je met een groter gezelschap willen komen, dan kan je mailen naar info@vondeltuin.nl. Wij reserveren een plek op het terras, daarbij is het mogelijk om te overleggen over de plek. Helaas is het niet mogelijk om binnen te reserveren.

Wij openen een rekening, die u aan het einde kunt betalen. Wij hanteren een Hollandse of open bar, en kunnen rekening houden met een bepaald budget. Tevens spreken wij graag af bij welk bedrag jullie een seintje ontvangt. Je kunt zelf bij beide barren bestellen, want er is geen bediening op ons terras.

Het is niet mogelijk om een gedeelte af te schermen, dus het kan zijn dat er mensen/kinderen door uw gezelschap heen lopen. Je krijgt geen eigen bar tot beschikking. Je hebt geen voorrang op anderen in de rij.

Mag ik zelf taart meenemen?

Het is mogelijk om zelf een verjaardagstaart mee te nemen! Hiervoor hanteren wij €1,50 bordjesgeld per persoon. Mocht de totale rekening boven de €350 dan vervalt het bordjesgeld. 

Mag ik versiering ophangen?

Dat mag zeker! Wel verzoeken we jullie vriendelijk om na de borrel de versiering weer op te ruimen en mee te nemen. Confetti is helaas niet toegestaan omdat wij in het park zitten. 

Welke betalingsmogelijkheden zijn er?

U kunt betalen met pin of creditcard (VISA, Mastercard). Ook kunnen wij een factuur opmaken. Dit dient van tevoren worden afgesproken. Wij hanteren een betalingstermijn van 14 dagen. 

Het regent, wat nu?

Geen probleem, wij zullen jullie placeren onder onze grote parasols met heaters. 

Kindvriendelijk?

Jazeker! We zitten direct aan een speeltuin, dus de kinderen kunnen hier (onder toezicht) gerust de gehele dag spelen. Verder verkopen we ook sapjes, kinderburgers en een heleboel lekkere ijsjes.

Borrels

Groepen vanaf 21 personen kunnen a la carte bestellen van de snackkaart. Lunch en diner kan in overleg via info@vondeltuin.nl 

Speciale wensen?

Neem contact met ons op via info@vondeltuin.nl 

Laatste ronde

De bar sluit uiterlijk half 12. Onze openingstijden zijn afhankelijk van het weer. Het kan zijn dat de bar wat eerder sluit in verband met rust. Maar geen zorgen, dit zal tijdig worden aangegeven. 

Zijn honden welkom?

Goed opgevoede honden zijn welkom, zolang ze te allen tijde aan de lijn blijven. Er zijn drinkbakken aanwezig op het terrein. 

Heb je een andere vraag?

De Vondeltuin
Vondelpark 7
1075 VR Amsterdam

info@vondeltuin.nl

Wij nemen bij de Vondeltuin geen reserveringen aan, alleen voor groepen groter dan 20 personen. Wil je reserveren voor een groep, dan kan dit via de reserveringsbutton rechts bovenin.